Friday, July 1, 2011

Perhatian .



Nampakkan tajuk entry yang singkat and padat , sebab zaty tak berapa nak ada mood sangat nie.tak tau pasai apa, myb tido banyak kot tadi .. zaty just nak tanya ada salah sorang tak bagi lagi detail dekat email zaty pasal keychain free tu .. pleas korang tolong cepat sikit hantar tau nak tengok keputusan sapa yang dapat tu klik sini  , jangan lewat - lewat atau .. kang zaty tukar pemenang mau .?..:P..hehehe.. selewatnya hantar detail pada hari ahad ni.. kalau zaty tak dapat jugak , otomatik zaty cari pemenang lain k..=)


12 464 pengomen tegar !:

Nadya O'Conner said...

knp xde mood pulak..:)

Lulu Caldina said...

yeah pass to lulu..... *wink

ZF said...

hahaha dya org ni tau join jer... hadiah xnak....

dAk EyTy ThOmeL said...

ALAHAI SAPE LA YG TK NK HADIAH TU....HUHUHU

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nadya O'Conner

tak tau la nad.. rsa mcm nak marah dkt org ja.. tu y zaty tak buat entry .. tkot termarah dlm entry ari nie...=(

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Lulu Caldina

pmenang dah antaq detail tak sat .. so.. dah cukup.. heheh

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ZF

tuan hdiah dah tuntut..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@dAk EyTy ThOmeL

tuan dia dah ambik hdiah ..:P

Pak Syahot (sYaHir) said...

klo xde yg bg tu, pass je kt syahot...hehe..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Pak Syahot (sYaHir)

dh ada .. hahah..

~syue syada~ said...

ada lebh x? nakkkkkk ! haha

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@~syue syada~

xda dah la .. uhuhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY