Thursday, July 14, 2011

Tidurku Sering Di Ganggu Oleh


Selamat pagi semua ..=)

pagi ni zaty ada mood kot nak buat 1 entry untuk hari ni , malam ni tak tau nak kata la.. ni pun taip cepat - cepat ,sebab nak kena pi siap  jap g nak masuk keja dah ..sejak 2 menjak ni lah kan , tidoq zaty sering di ganggu .. susah zaty nak lelapkan mata , if dah lelapkan mata sampai tak ingat dunia , ada macam - macam drama dalam tidoq zaty tu ..ada drama ngeri , sedih , konflik . tapi drama yang happy langsung tak ada ..T____________T.. nak kata badan letih , memang la.. tapi tak penah pikiaq masalah yang remeh temeh ni , tapi tak tau la.. pasai apa la sejak 2 menjak ni zaty selalu mimpi macam tu .. pas tu kena tegur , badan dah gemok ..=.=.. itu besa la .. dah memang badan zaty gemok pun.. hahahaha..sembayang pun dah .. apa lagi ya yang tak kena ..T_______________T...

p/s :- sian mama n abah kena hujan , tu la pi bekpest tak ajak anak2 sama ..:P.. kereta ada tak mau naik.. naik moto jugak .. kan dah kena hujan ... 



2 464 pengomen tegar !:

mizzkechique said...

baca ayat kursi 3kali.. insyaAllah xde gangguan.. =)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mizzkechique

thnx dear.. zaty akn amalkan setiap malam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY