Tuesday, July 12, 2011

Tolong Jangan Jadi PENGECUT Lah Wei .!



Hari ni hari yang buat zaty sangat lapar , sejak kerja ni jarang makan siang , nak lunch pun tak sempat , sebab ramai orang mai kedai ..=(.. samapi rumah around 7.45 p.m terus buka pintu tanya mama , nasi ada tak mama .. wat muka sedih ,sebab tak makan nasi dari pagi sampai petang ..=(

 dah2 ..zaty tak mau intro panjang - panjang lagi .. zaty tengah rasa angin 1 badan sekarang ni , apabila si anon koment dekat salah 1 entry zaty ni .. entry ni nak kata lama ,pun dak nak kata baru pun dak, kira sedang - sedang lah ... di atas nasihat sis sunah zaty tak approve koment si anon ni . tapi zatya da sedikit petikan dari koment dia sebelom zaty padam koment ni ..


 klik untuk tumbesaran ..=).. tak ada edit langsung ..




zaty terima dengan seadanya , tapi jangan samakan zaty dengan anjing ,.. kalau si anon ni orang ISLAM dia tak akan kata macam tu ,..=).. rasa - rasa tak ada orang yang malang kalau kawin dengan zaty ni kot.. =).. sebab relationship zaty dengan si dia dah 5 tahun masuk tahun 2011 ni .. so tak malang ..=).. anda salah dengan kata - kata yang anda kata tu ..jangan kata macam tu .. zaty takot ti jadi macam apa yang anda kata kan dekat zaty tu macam tu menyesal tak sudah kot .. fikir dulu sebelum nak mengata dekat orang ..=).. muka tak lawa ,tak apa... janji hati bersih ,and tak mengata dekat orang dengan kata -kata yang kesat ..=).. and last sekali zaty nak tanya la si anon ni .. bila masa zaty jadi adik dia???????.. setahu zaty zaty anak sulung ,and ada adik sorang saja?.. sori la, kalau nak kata dekat zaty macam tu tak yah berkias la sangat .. ayat yang sebelum ni dah kata kaw - kaw2 punya , pastu nak beradik abang lak .. muntah hijau aku baca !..kalau aku ada abang macam ni ,aku rejam dalam lubang jamban ja ...mulut macam puaka ..!..and if blog aku ni input tak bagus , yang hang pi koment pasai apa?.. b*d* betoi la..terima kasih sebab menguna kan bahasa yang sangat SOPAN .. budi bahasa budaya kita ..=).. malas dah nak ulang banyak kali .. dalam entry lepas pun dah ada zaty bagi tau .. kalau nak tau pandai2 lah cari dalam blog zaty ni ..=)..


selamat malam...

p/s :- ingatkan dah tk update blog , rasa aman .. ni hampeh .!.kalau si anon ni baca lagi , sili koment ..=).. nak tau apa lak yang hang nak kata ..^.^



14 464 pengomen tegar !:

faizlaster said...

gilek punye orang...terkene batang idong sendiri la tu...

Cik Ezy said...

anon yg kejam..
huhu
jgn dilayan..

ZF said...

Sape la yang kurang berpelajaran tu ha....

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@faizlaster

biarkan ja paid... org mcm tu bkn leh kta apa..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cik Ezy

memang kejam.. dah 3 kali kna ngn anon ..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ZF

enth laa... anak sapa pun tk tau la..

azurin ramli said...

knp zaty ada kutuk pasal gay ke? err,tak paham lah.

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@azurin ramli

rsa2 tk kutuk kot... just inform dlm blog kta ada persatuan gay ni ja...^.^

syieda_joy said...

hukhuk..sabar tau?
keep smile baby ^_^

mas saari said...

memang kureng asamlah!

#ciksuzlin said...

bodoh kot.

aleen aiden said...

wuuu,pedas juga komen die..kamoo yg sabar ye.jgn d layankan sgt. ^_^

dAk EyTy ThOmeL said...

saba je la,,,dye sorg je yg kate mcm tu,,tk bermkna yg len pn tk suke akan zaty,,,,terus kan je la update entry,,eyty suke jenguk2 kt cni :) jgn mara2 lagi sal org gile cm tu k dear...

LINDAHERY said...

sabar ye..apa kata terhadkan komen ni pada yg ada akaun aje...linda pon buat mcm tu..hrp bsabar lah ye...cume dlm blog kita jgn tulis bukan2 dh lah...org kita ni mmg hati sensitif.. huhu..

blog kita,cerita kita..tp jgn tulis ape2 yg sensitif..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY