Wednesday, July 6, 2011

Ubat Untuk Menghilangkan RESDUNG



Ramai sekarang ni yang alami masalah RESDUNG , termasuklah zaty sendiri .. wah .. jangan ingat muka lawa tak ada RESDUNG tau .. RESDUNG ni bukan hanya nampak di muka sahaja .. itu salah .. RESDUNG ni kita boleh lihat di kulit kepala, mata, kuku.. penyakit RESDUNG ni sangat bahaya kalau tak dirawat .. zaty ambik sedikit petikan ni untuk korang baca and renungkan ..=)

Menurut Dr Amir Izwan Mohamed Dahan, Pakar Telinga, Hidung dan Tekak Hospital Pusrawi,Kuala Lumpur sekiranya RESDUNG dibiarkan tanpa rawatan, ia boleh mengakibatkan MAUT tidak langsung yang disebabkan komplikasi pada otak pesakit . 

jangan risau ubat dia tak mahal and zaty , abah dan adik dah gunakan selama 4 bulan , alhamdulilah berkesan walaupun tak hilang sepenuh nya tapi ada menunjukan kesan yang positif,.=).. kesan nya ,bila bangun pagi hidung dah tak berair, mata tak gatal - gatal lagi ,dan rambut pun tak luruh ..=)  

ni lah ubat yang zaty gunakan :-

SET RESDUNG HANYA RM 55 TERMASUK PENGHANTARAN .



PENCUCI HAMA RM 15.00
AURA RESDUNG RM 21.00

SABUN ANTI RESDUNG RM 31.00



BEDAK PENAWAR RESDUNG RM 14.90
untuk maklumat lanjut dan nak tengok cara pakai hampa tengok dekat sini


pada sapa - sapa yang mahukan ubat ni boleh lah hubungi zaty di facebook @ email zaty di z.zaty@yahoo.com




8 464 pengomen tegar !:

Nadya O'Conner said...

zaty guna ini ok ker??

entry terbaru::#4 Spontaneous Thursday | ツ Miss Nadya Punyer Blog ツ

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nadya O'Conner

ok sngt2.. bla bngun pgi dah tak bersin lagi , pas tu dh boleh mkn mknan laut .. suka2.. =)..mmg dlu zaty tak bloh mkn mknan laut n kuat bersin ... mcm2 ubt zaty cuba smu tk ada kesan .. bla zaty try ubat nie.. alhmdlulh .. berkesan..=)

muhamad hanif said...

semoga cepat sembuh yaaaww !!



na bole order tak ?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@muhamad hanif

amin..=)

boleh ..klau nk pm zaty dekat fb @email k..=)

armouris said...

lagi info tentang resdung di SIHAT SELALU - Komplikasi dan Tanda Resdung (Sinusitis)

Anonymous said...

Askum

Anonymous said...

Askum

Anonymous said...

Nk tye ubt resdung ni ade lg x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY