Monday, August 15, 2011

Account temporarily unavailable



ayoo..dalam dok syok buka FB tengok dah jadi mcm ni 


napak sangat zaty ni aktif berfb .. tpi offline dan tak aprrve kawan yang ramai ..hahaha.. semua yang tak aprvve tu tak ada gambar yang sebenar... well..dalam info dekat fb zaty pun dah mention kan, kalau nak tau zaty mention apa ?..tengok lah sendiri ..^.^..

temporarily lah masa sekarang pun tak pa ,sebab dah nak berbuka , selepas berbuka make sure nak dah ok ya mark !.huahaha.... 

p/s :- malam ni zaty nak review 1 blog ni , newbie tapi blog dia memang sempoi lah ,, khas untuk peminat doddle .. =)



0 464 pengomen tegar !:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY