Saturday, August 13, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?


Santai Bersama BEN ASHAARI

ayat abg ben kali ni bebisa ja zaty dgq ..:p..

btoi2 .. kita kena cari org bukan org dtg cari kita , kalau kita tak cari mana la orang nak tau kewujudan blog kita ni ..^.6



74 464 pengomen tegar !:

Wannie Ariffin said...

terjah blog best ni...
saya join jgk

http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

yayaconan said...

jemput singgah :)

http://cikdayaconan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

H.J said...

blog ni ada lagu..kesian kat broadband saya..ehehe

Mr.Baiz said...

hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

blog kamu memang best!!!

osHin said...

singgah ke blog best :)

misz sheyla said...

singgah blog best :)

http://miszsheyla.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

comel aje...

Asyikin said...

join dan follow awak pinky ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim said...

1st time dtg sini tengok kot2 ada yg best :)

haslinda said...

hai... linda singgah ziarah blog best di sini :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Luqeem™ said...

snggah..tgk blog yg best ni!

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

Rahman Mohamed said...

~sesi terjah~

sila2 la ye ke blog saya ..

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak

cx's said...

cx dtg terjah blog best! Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Anis Athia said...

singgah sini..best la blog ni ^_^

jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci said...

Qaseh singgah melawat kawan...

W a n a Eiskay said...

Thanks singgah belog Wana tau. Singgah belog best ni jugak :D

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-belog-saya-best-tak.html

Amoi said...

jengah blog best :)

Dynda said...

singgah balik :')

Nizam Ijam said...

blog ni best...

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Belog Sambal Belacan said...

menyinggah di sini pulak:)

Run Away said...

salam kenal ya...;d

AiDa SyaFiQa said...

singgah sini..dri blog abg ben...

hazirah kasimon said...

:) thanx singgah. hee bkn xnk wt link tu. xreti ^^ bru stat brblog awl taun ni. nnti saye try wt ^^ slm ukhwah!!

lisa lis said...

salam...

thanks sudi view blog sy~

follow la..hehehehe~ ><

http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

hanyzham hadny said...

OST SINNGAH SAHUR
c/o singgah-singgah...
singgah sahur...

kalo nak blog ni jadi lagi best..
letak blog saya dalam bloglist awak

ben ashaari tanya blog saya best tak

c i k a n a said...

singgah sini balas kunjungan =D

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Aiza Hamid said...

blog kamu sgt best kot.... :)

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

farah hanim said...

dtg dr sgmnt abg ben nie
helo2 melo
:D

AzatLazat said...

thanx singgah
:)
singgah cari blog best pulak

Run Away said...

Salam...Sy blogger baru..dari BA..;d

eila said...

jalan2 sini dr segmen ben ashaari!

Mohd Syahidi said...

dtg menerjah...hehehe

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html

Azzah said...

singgah blog zaty..http://sayurlemak.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cikji said...

mai jenguk sini balik

http://cikji.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ked said...

terjah blog best ni balik..dan follow jugakk..

http://dearked.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cik najihah said...

singgah ke blog yang bes ni juge :)

Mohd Hakimi Zulkifly said...

MHZ balas kunjungan...
Cantik betul blog ni..
kemas dan menarik..
'happy blogging'

http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

::Miss Hearty:: said...

datang jenguk belog yg best !! :) heeee~


http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Izzul Amir said...

hehehe thankss
comel je blogg ;)

'mitchie' yusoff said...

da pasang lagu raya ar ....
singgah balik ...

^ C.e.n.g.k.i.h ^ said...

wow! cute giler blog nie hehe
terjah blog die pulak..

Terbang Bersamaku said...

Betul ckp abg ben kena rajin2 blog walking...=)

Comel blog nie..=)

Salam perkenalan dan selamat berpuasa dari saya...=)

EKA AMIN said...

singgah jugk~~ :)

Emilly Amisa said...

kiut blog :)

FYA PELANG! said...

pergh ! ramainya da komen !! mantap :) tengs sudi komen di blog fya :) nnti, jgn lpa dtg lg :)




jmput jgk join sgmen :)

aimie amalina said...

weee
cek mimi mai balik ni ha
kiki
comelnye lebah2 terbg kat dinding belog ni..hehhe
sudah follow juge!=.<

DoodleLicious said...

Hyeee...

Salam perkenalan, ^^

datang menjengah walopun tertinggal ketapi nak join, huhu..

Syarafi[skyforce331] said...

BEST BLOG NIE...:)

jehanfrhin said...

singgah ke blog best!! ^_^

miss inna said...

lawatan balas dr inna...
btw,thx sbb da drop kat blog inna...^^

asyiqin nasir said...

cantik

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

.*.WiE.*. said...

singgah blog comel & best ni..

Bro ahmad said...

salam ramadan..dah ada lagu raya ahahhaa

Cahaya Qaseh said...

as salam...

singgah blog cute miut ni..


tomeyyy.... @__@

Lulu Caldina said...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Kampung Balimbang said...

Assalamualaikum...salam ramadan,salam ukhuwah...jutaan terima kasih singgah di blog org kg.d follow yer..blog yang manis kerana bnyk lebah buat madu..hee.hee.tq

wahida idris said...

waahhh, blog ni best!

sory terlepas train pulak. huhu

asri (asrirayrock) said...

singgah balas....

Maya Lisa said...

sayangg ^^ maya suke blog sayang ^^ tahap best ye blog ni gantugan pada entry sayang tau. jai, sayang good luck ye !!

elalulah datang blog daif maya !!

aku dan segalanya said...

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

singgah dr segmen BA

Ashraf Jalil said...

terjah sini gak !! :D

ceriteraliyana said...

hye3!! tinkerbell terbang2 sini melawat rakan2 blogger ^^

tak sempat join segmen ni..huhu

Rahman Mohamed said...

thanks 4 advise .. saya dh buang verify to ..

check-in here

Fad said...

Best..hehe..hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...

qaseh eryda... said...

singah2 blog awak...
cool...sgt cantik n kemas....
like bee :)
weeee...

http://lalajom.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Kampung Balimbang said...

Assalamualaikummm...singgah lagi bah!! d blog yg manis ni...tq

Run Away said...

salam kenal...sy dari segmen BA..;d...selamat berpuasa dan hary raya...;d

ILA SYAMILA ♥♥ said...

lawa gila belog awak ! dah la best ! :D
jom jenjalan ! :D

cik farah said...

kyaaa~~ blog ni best!! hehe :)

http://dyadiyana.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY