Sunday, August 7, 2011

Berambos Lah wei



sampai hati hampa suruh zaty berambos dari blog ni ... tak kesian ka dekat zaty ni .. zaty bukan nya pemes mcm abg ben , si kentut ,si pari2 pink tu ..suka - suka hati ja noh hampa suruh zaty berambos... kalau zaty tak mau berambos macam mana ?.. ka hampa nak take over blog zaty ni ?..hahahha... ..sebenarnya tajuk entry tu bukan saja2 ok .. tapi ada sebab ... ni sebab dia 



pandai2 ja hampa noh .. dok seacrh bukan2 pasal blog zaty ni ...;P..kadang nak tergelak pun ada jugak..;P.. tapi tak ada la pulak orang seacrh aku rindu pada izzaty hedry ... hahaha.. kalau ada memamg tiap2 saat buat entry .. muahahaha.. ni entry meraban zaty ja sebelom zaty nak masuk tidoq... besok zaty kena buat OT .. ayoo.. letih .. tak ada cuti .. sob2...

jom lah nak tidoq... tajuk enty ke mana , isi dalam entry ke laut ....^.^



14 464 pengomen tegar !:

Sunah Sakura said...

meh nak search cici meniduri zaty... ahahaha

Ezy Chiaki said...

mmg lawak la kalo tgok keywords ni..
haha..
mcm2 org carik..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Sunah Sakura

hahaha... oh no..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Ezy Chiaki

tau xpa.. kdg2 glak sowg2 ..:p

NasZ said...

haha..tau tau camne keyword camni bleh plak ada..isk2..

MOHD NASER.com

redzwanie redzmann said...

woah...woah..
tinggi rating tuh..hehehe
:)

ir yien 9897 said...

hahaha..sangat ganas yang di cari dari blog zaty..

tapi yien nak yg bawah sekali, dapat kan 1 juta..wau.. :)huhuhu

Aimifiqa said...

keyword mmg kelakae kan?

mas saari said...

macam2 keyword org search kan? pelik2..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@NasZ

kn ada kotak search .. mcm2 depa search ... hehehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@redzwanie redzmann

tk tnggi pun lah dear..:p

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Aimifiqa

thu xpa... hehehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ir yien 9897

hahahah... zaty pun nk 1 juta tu ... :D

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari

tu lah sis... bnyak g y plik .. t bru nk tnjk..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY