Wednesday, August 24, 2011

Berjaya Mengedit Blog Follower Bertuah !


berjaya juga akhirnya zaty edit blog ni ,sesimple cara zaty ..^.^..
kalau hampa ada baca di entry sini hampa tau la sapa orang yang bertuah tu ..;)..
ni lah hasil yang zaty edit , selesai menukar header baru dia 


mana kala ni ni full edit blog



amacam ?..ok tak ?.. kalau nak tengok full pi lah dekat blog piqa ni ..^.^

sori tau kalau tak cun ..;(


7 464 pengomen tegar !:

Lizzie Yasmin said...

Rajin nya mengedit org nyer..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Lizzie Yasmin

utk follwer b'tuah ni..;)

Mohd Zakwan said...

boleh tahan la headJom Singgah Blog Zakwan :D
er tu :)
kalau ada gambar sikit mungkin lagi lawa :D

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Mohd Zakwan

klau ada gmbar buleh ltak ..P

::Cik Pija:: said...

wah2 rajin dia edit. nice! :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@::Cik Pija::

tq dear..;)

Aimifiqa said...

wah2. rain edit blog. hihi, btw, nice one.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY