Sunday, August 7, 2011

Bila Lah Boleh Cash Out CHRUP CHURP Ni Ya?




dah lama zaty daftar chrup chrup ni ... tapi duit mcm tk jalan ja ... heran2...
masa dok round - round dekat blog kawan - kawan terjumpa 1 entry pasal chrup chrup dekat sini ..terguris hati bila tengok ramai yang dapat cash out duit masing2... tapi zaty bila pun tak tau la... 


oh ! chrup ! churp ! menjelma lah engakau dengan beratus2 dlm chrup2 ku ..:p.. wah ... seyes mata duitan ni ... mau tak nya mata duitan ,dekat nak raya semua nak beli .. tu lah payah kalau dok ikot nafsu ..:p...

so zaty nak tau sangat2 mcm na nk buat duit ngn chrup chup lebih cpt ni ,..=)


6 464 pengomen tegar !:

AyiLarimA said...

jom join contest Mira :)

http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/my-1st-contest-lets-join-it-together.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@AyiLarimA

jom2.. tgu st nk p join..:p..mcm tau2 ja zaty free skrg ni ..:=)

eyza ♥ said...

akak ,
actly macam mana nak earned money dari churp churp ni ?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@eyza ♥

sbnarnya akk pun tk tau sngt .. tpi yang akk tau dri kwn2.. diorg ckp kna ada org klik dkt kita punya link pastu bru earn msok kot.. ak pun tk pasti sngt ... klau dik nk tau lbh lnjut dik tgk link ni tau http://kasimo69.com/tip-buat-duit/teknik-churp-churp-bagaimana-saya-dapatkan-232-klik.html..=)

Kasimo Aloi said...

Kita dapat duit dari churp2 kalau link kempen yang kita sebar tu dapat unique klik.. maksudnya orang tu tak pernah klik lagi iklan tu..

nak sebar link tu kena baca syarat yang dia tetapkan...

my job said...

cik mira cam ne nak daftar then kat mne nk dptkn link or banner churp² . mekasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY