Tuesday, August 16, 2011

Blog Izzaty Hedry Sudah Bertukar Wajah


ehem2... lawa tak dengan design baru ni ?..
mesti lah lawa ,kalau tak lawa dah lama zaty tukar ..;P.
dalam entry lepas zaty ada bagi tau pasal nak STOP BLOGGING, tapi hari ni blog dah berwajah baru hasil titik peluh zaty sendiri tau ..tak mintak tolong orang lagi , just tengok tuto yang ada ..=).


ok ker x?. kasi la respon sikit , baru semangat ..^.^..

p/s:- jom tolong zaty cari remaja hilang jap dekat sini





17 464 pengomen tegar !:

Miss Nadya said...

cantik..rajinnya zaty..:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Miss Nadya

rjin jap ja ni ..;P

Kampung Balimbang said...

Assalamualaikum....cantekkk..tq

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Kampung Balimbang

tq..=)

RATU QASEH SAIFUDIN said...

somell!!!..yg penting..pink gitu!!..=)

si cantik sally said...

sweet gile!!jeles tau...

Red said...

templet header semua buat sendiri ke.? comel. nice ^^

Cara Menulis Surat Untuk Isteri Masa Hadapan.
(Ini adalah contoh surat yang dibuat untuk bakal isteri. Baca kalau teringin nak tahu apa yang lelaki mahu dari perempuan.)

el-janna said...

ah buat sendiri ke?? pandai~~~~~

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@RATU QASEH SAIFUDIN

i lioke pink ..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@si cantik sally

besa2 je lah dear..=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Red

yup.!..=)..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@el-janna

a'ah .. buat sndri ..=)

Ezy Chiaki said...

yea! blog die dh bertambah comel..
=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Ezy Chiaki

thnx dear.! muax.!..;p

AyiLarimA said...

makin pinky blog zaty..
sweet n nice :)

Mira kembali lagi :)

http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/syukur-alhamdulillah.html

Farhanah Mokthar said...

nice. mcm mana u taruh video youtube kat atas tu ea?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Farhanah Mokthar

jap ya ,g zaty tunjuk ..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY