Wednesday, August 10, 2011

Doddle Hasil Jari Jemari Sendiri..




selamat tengah hari semua .. dah makan ke belum... uppps... lupa pulak.. posa kan ..:P..ada spa2 tk posa tak ni .. haa... tah2 bngun tdi makan meggi dah pe ..:p

semalam zaty rasa zaty tak buat entry lagi kot...almaklum la .. mood sekarang ni tak mementu .. ikot dan ja rasa nak buat entry zaty buat , kalau tak mau buat , tak buat la .. tapi semalam zaty da buat 'DODDLE' ala .. macam hampa dok buat tu la... zaty buat tak la lawa mana pun .. sebab geram dok tengok orang lain buat ja.. bila lagi zaty nak buat kan .. ni lah hasil selepas seharian zaty tak buat entry ... 


alahai .. tak comel lagi macam orang lain buat ..=(


tema semalam . pink ya .. jangan tanya pasai apa pink ok.. tengok blog ni pun dah pink ..*pa yang ku merapu ni pun tak paham la ..* ..;P

hari ni zaty nak buat lago dodoi .. eh2 ..doddle ni ... nak buat bg perfect pulak .. heheh...


notasepak :- dont copy .. cewah ..ayat ... macam la ada orang nak copy doddle huduh ni ..hahaha




12 464 pengomen tegar !:

Miss Nadya said...

cantik lah izzaty..:)

new entry :: Day 05 - A picture of your favorite memory

NadiRah said...

alololo..
baju raye ke tu..???
heheheh

shiema sufian said...

dah lame shiema tak singgah sini. shiema singgah blog dah makin cantik.

izatty fatihah said...

waa cantiknye ~ nak copy ! haha XD

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Miss Nadya

besa2 ni nad oooii ..;P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@NadiRah

a'ah ... tema tau ni blcak n white ... wah ..speking pulak ..:p

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@shiema sufian


entry tk bnyk dh skrg ni ..;P..besa2 ja dear...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@izatty fatihah

oh tidak ... HAHAHAHAHAH

dAk EyTy ThOmeL said...

ala comel nye doddle2 tu...comel mcm tuan dye la :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@dAk EyTy ThOmeL

heheh.tuan dia comot lh ..:P

AyiLarimA said...

sangat comey doodle ni.. :)

anda komentator setia saya, jom lihat ini : http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/got-new-blog-special-for-commentator.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@AyiLarimA

hik3.. besa2 ja lah ..;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY