Sunday, August 21, 2011

Kenapa Tak Ada Entry Hari Ni ?



bosan nya hari ni , dengan tak ada idea walaupun patah perkataan untuk zaty taip dekat sini ,maka tak ada la 2 3 entry untuk hari ni , mood hari ni qeja nak tidoq n baring ja .. tak tau la pasai apa ..tapi zaty dah tulis kad raya .. serius nampak buruk tulisan ni .!. harap hampa paham la nanti ...kad raya tak cukup!..ayo ..besok kena pi beli lagi..pastu setem pun tak beli lagi ../. baru nak suruh abah zaty beli yang harga rm0.50 .. abah zaty dah bagi tau nak pos kad raya kena guna setem rm0.60 .. suka bagi tau lambat2 ... so esok baru nak pi beli ..^.^

#taktaunaktaipapadahni..

so hampa tungu lah entry besok pulak noh ..:P


10 464 pengomen tegar !:

Si Kechik said...

sblm nk pos kad raya, jgn lupa selit duit raya skali tau..
hehehe
:)

Etong said...

hehehehe x semestinya setiap hari ada entry :)

Mohd Zakwan said...

kad raya untuk Zakwan ada tak ? hehe
setem sekarang dah mahal , apa kata design kad raya pastu hantar secara online kepada kawn2 . jimat xD

Jom Singgah Blogg Zakwan :D

mas saari said...

akak pun baru update 1 entri malam ni... siang tadi shopping raya! heheheeee

Ezad Skytech said...

hee..hari ahad biasa la zaty..nak update pon malas..hee~

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Si Kechik

hahaha..kejam ... ak mna keja lgi..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Etong

btol tu ..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Mohd Zakwan

ada..meh la join..^.^

wah .. tpi zaty nk ikot trdisi lama2..;P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari

sakan shopping ni ..;P..

akak !nk duit raya..^.^

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Ezad Skytech

tu lah pasal..huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY