Saturday, August 6, 2011

Korang Rindu Tak Entry Dekat Blog Ni ?


sekian lama zaty tak update blog , hari ni baru zaty update . sekarang ni sibuk sangat - sangat , bukan sikit - sikit dah ..T_________T.. sampai nak update pun tak ada masa , cuma sempat buka fb ja ... asal ngadap laptop ja mata mula ngntok .. maklum la balik keja terus buka posa , pastu badan pun jadi ulaq sawa la ... ook.! .. eh2 apasal tertiba ok lak dah .. makna nya zaty mula kentandusan idea... muahahaha... insyallah jap lagi zaty akan update list ga zaty y lepas ok ... sori tau buat hampa semua tertunggu2 ..=(... hadiah dah ada .. cuma tak ada masa nak update ja .. tengok lah blog y terabai ni .. ada sapa - sapa nak take over blog zaty ni tak ?..



6 464 pengomen tegar !:

ZF said...

lama dah tunggu update blog ni...huhuhu

kotak bulat said...

hehhe..takpe, bila ada masa update la.. :)

NasZ said...

kadang2 pun saya takde idea gak. tapi paksa diri update. tak nak blog terbiar. hehe..

MOHD NASER.com

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ZF

ada jgak y rindu ..;P..!... sori la zf zaty lama tk jenguk blog zf tu ... sbuk sngt ..=(

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@kotak bulat

skrg ada msa .. tpi mengntok la pulak ..;P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@NasZ

tk boleh pksa dir mata mengantok .. hahahah.. tpi hti meronta2 nk update ..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY