Friday, August 19, 2011

Lepas Rindu Jugak Kemarin .


kemarin seharian zaty tak upadate , sebab maklum la sibuk hari jumaat ni , paham2 ja lah .. kena tolong mama buat keja , pas tu kena pi beli barang , selepas buka puasa shopping baju raya , mana nak sempat nak update..;P.

tapi sempat lepas rindu dekat kedai makan pebret zaty dekat aloq staq !.. fuhh.. memang best lah , sangup ooo dari sp turun aloq staq sebab nak lepas rindu dekat kedai makan tu , masakan dia memag best !, murah pulak tu ..tak caya erk ?.. menu simple ja family zaty oder , makanan kesukaan semua tu tolak somtam ,sambal belacan dengan kailan ikan masin ja zaty tk makna... haha..total semua makanan di bawah baru rm45 hinggit untuk 4 orang makan ..=)

jom tengok makanan apa yang zaty makan masa berbuka puasa kemarin ..



somtam !.. teringat cerita siam semalam ,tajuk somtam , terus mama zaty oder somtam,..;P

ikan jos siakap 3 rasa ..auuumm !


kailan ikan masin ...*sedap ka ?*


sup ekor !.. my pebret .! i lioke sup..^.*


total semua makanan RM45..amcam murah kan ?.. 

p/s :-wah ... sedap nya ...



8 464 pengomen tegar !:

Qaseh dalia adelia said...

lama tak makan somtam ..sedappp wuuu

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Qaseh dalia adelia

jom2 mkn ..:p

shiema sufian said...

laparnye :)))

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@shiema sufian

tau xpa.. owg y buat entry ni than lapo ja..T______________T

Asyikin said...

somtam tu ape???? -_-

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Asyikin

mc kerabu ,tpi y ni buah buah tk slap zaty ..zaty tk mkn somtam sbb dia pedas...

Si Kechik said...

terliur aih...
hehehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Si Kechik

tau xpa..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY