Tuesday, August 23, 2011

Menu Berbuka Pada 23/8


hari ni baru rajin nak hupadet entry sebab semalam pi merongeng dekat dataran jam besaq , layan orang jual baru raya , mahal2 belaka... hahaha.. kenapa dekat pekan rabu murah2.. if design yang sama... myb kos penghantaran kot... nasib aik lah dah beli masa beli aloq star ritu ..:P..malam raya ni terjah aloq staq lagi ...^.^

eh2.. melalut lah pulak ..:P ..so apa korang makan masa berbuka puasa kemarin ek?..zaty makan yang ni semalam ..semua hand make , kecuali la ayam golek ..tak dan nak golek ..pi golek dekat bazar ja..;P


siakap stim .. stim ja gua tengok..:P


ayam golek ..beli separuh ja ... beli sekor boleh buat kenduri tu..;P.. sebelah pun tak habis ..=..= so makan untuk sahur sama.. tak perlu membazir..^.^



sotong masak merah ... tak pedas tau ..sebab zaty tak boleh makan pedas , so mama zaty buat kureng pedas...;)



kailan ikan masin .. kompom zaty tak makan sebab zaty tak makan sayur..;P

habis lincin semua ..ayam ja tak habis ... mama zaty pandai pulak dia total semua harga barang yang dia beli pastu bezakan makan di kedai .. lagi banyak modal makan di rumah ..akai mak den ja tu nak makan dekat luar ..siap atur dah hari ni makan di rumah besok makan di kedai ... wah ..mentang2 la gaji masuk awai ...boros..:P


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY