Tuesday, August 16, 2011

Result GA Anniversery Izzaty & Wazir



hampa semua yang dah join GA zaty ,zaty nak mintak maap ! sebab zaty tak bagi tau sapa pemenangnya lagi ..zaty nak mintak maap banyak2 ,buka niat zaty nak buat hampa tertanya2, sebenarnya hadiah tu adik zaty dah ambik and dia dah jual baju tu dekat member dia tanpa pengetahuan zaty ...T__________T.. sory again !. zaty tak ada niat langsung nak menipu hampa yang join tu ,..tapi zaty janji zaty akan pos hadiah selepas raya .boleh x?... sebab masalah tertentu ,zaty kena buat tempah kek yang customer oder dulu ... zaty harap korang paham dengan situasi yang zaty alami sekarang ni ya ... dalam ga zaty yang lepas memang cepat zaty pos hadiah dekat hampa , cuma ga kali ni ja tersangkut pulak .. zaty tak lupa pasal ga ni , zaty hargai korang join , zaty dah ada pemenang nya , tak boleh bagi tau lagi ,^.^... 


zaty mintak maaf sekali lagi ya ..


5 464 pengomen tegar !:

NadiRah said...

erk..
HAHAHAHHA...
dy jual lak..
kih3

eyza ♥ said...

takpe lahh akak ..
eyza setia menunggu name pemenang..
mane tau ade rezeki eyza ..
huhu :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@NadiRah

tau xpa nad... kita sbuk kerja , dia sbuk menjual dkt umah ..=.=

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@eyza ♥

tgu tau .. jgn risau t akk dah ada pemenang akk bg tau semua y join ga akk tu k..=)

iLa VaNiLLa said...

kih3.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY