Monday, August 15, 2011

Review Blog Doddle Cute !



dalam entry sini zaty ada bagi tau pasal nak review blog doddle , zaty rasa blog ni masih baru dari pandangan mata kasar zaty lah ,sebab apa zaty kata niebie?. zaty tengok dekat follower dia ..=).

masa mula2 masuk blog ni memang zaty tertarik sangat lah .! sebab doddle dia sempoi kot !header dia pun sempoi !..zaty jumpa blog ni masa zaty dok cari toturial nak buat doddle ni .. *huk aloh ,kantoi la pulak ..;P*


AnaAnis.Muslimah

nampak tak header yang simple lagi cute ni ?.anda pasti tertarik dengan blog ni bila masuk tau , sebab blogger ni sering buat doddle .!

ni doddle terbaru ana anis sebelom berbuka tadi , zaty sempat tengok walaupun sekali pandang..=)



amacam ?. tergoda x?.

dalam blog ni ada 1 toturial pasal nak buat doddle mengunakan microsoft excel ..nak tau macam mana?p godek sendiri lah ..:p

kira dalam blog ni memang penuh ngn doddle lah ..


klik banner ana anis muslimah untuk terjah blog comel ni ..=)



p/s :- selamat menerjah ..=)




3 464 pengomen tegar !:

AnaAnis.MUsliMah said...

Salam ramadHAn,

Im WordLess..1st n formost..tQ sudi singgah bloG syee^^, terharunya ada org buat review psal blog sye..budak baru..yew2x btol..hehe^^..

nee buat anda
http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/im-wordlessterharu-guling2x.html

TQ2x manyak2x..very happy..n suka..^^,

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@AnaAnis.MUsliMah

heheheh.. wc dear.. dah lma usya 2 4 ary dah usya ..:p

aleen aiden said...

doodle kat atas memang cun!hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY