Sunday, August 14, 2011

Sendawa ??



entry permata di hari ni , korang zaty baru ja bangun tido utnutk second round sebenarnya , walaupun tak sihat lagi ,zaty tetap nak buat jugak 1 entry ..=)

apa itu sendawa ?.sendawa itu belehak sama erti kekenyangan selepas makan .. sudah zaty bukan tau hurai sangat ni ..:P...masa zaty do BW dan koment dekat blog blogger lain zaty dapat keyword ni


sendawa pa la tengah hari2 ni .. posa tau ..:p..kan sedap dapat minum aiq asam boi .. fuhh...
astafrulhalazim ...apa nak jadi ni zaty oii.. sabaq sat no tak lama dah nk buka posa ni ...=.=..  

jom layan lagu raya dekat sini .. best2..


selamat hari raya .!..dah 15 hari kita posa..^.^


5 464 pengomen tegar !:

cik wanie Lovela (CWL) said...

haha kelakar ..sengajablogspot nie

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

haha,sendawa ea..

p/s: tq dear..t jgn lpe antar detail kat mail ea..TQ..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@cik wanie Lovela (CWL)

mmg pun .. heehhe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

heheh.. beres ..zaty dah nak antar ni ..tgu tau..:P

ZF said...

beruntungnya Zaty ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY