Sunday, August 21, 2011

Tamat Sudah !



maka dengan rasminya zaty menutup segmen ala2 kad raya dari zaty dekat sini ..;)
bagi yang dah join tu zaty dah senaraikan nama hampa semua di sini ..
please alert ok , sebab zaty nak poskn kad raya ni secepat mungink , myb 24 zaty dh nak pos kad raya ni ... so zaty harap hampa yang join ni . alert k pasal ni .. sebab ada separuh lagi yang belom bagi detail dekat fb zaty ..;)..


3 464 pengomen tegar !:

azam said...

salam singgah kenalan...followwwwwwwwww

mas saari said...

kalau tak join boleh dapat tak? heheheheeee...

dah terima kad raya akak tak?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari

hehe..akk ni .. kn alamat dh ada kt zaty ..;P

bru ja smpai .. st na nk buat entry ..^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY