Saturday, August 20, 2011

Tolong Kata "YA" Atau "TIDAK"


korang zaty tengah kompius sangat2 ni ... serius zaty perlukan pertolongan dari hampa semua ni ... zaty ada buat segmen ..segmen kot... ;p..
alah yang pasai kad raya tu ... alahamdulillah sebab ada yang sudi join ni ..:)..dekat 30 kad raya nanti zaty akan pos sekali gus ok ... so zaty harap hampa boleh sabar ya .. sebab tarikh tutup tak habis lagi ...22/8/2011 tepat 12 malam zaty akan close... so sapa2 yang belom join boleh la join dekat sini dengan segera..^.^

jumlah yang sudah join :- 43 orang
jumlah dah bagi detail :- 25 orang 
jumlah yang belom bagi :- kira sendiri ..Muahahha..:p

sekarang ni masalah zaty ,nak handwriting or taip ja dlm word n gunting n pelakat , sebab banyak ni nk kena tulis , kang ada setengah handwriting, hat setengah lagi zaty buat dekat word, korang terasa pulak... #mcm la handwriting zaty lawa sangat ..=..=


so sapa sokong handwriting jerit ya !
sapa sokong word saja...jerit ouh ya!..

hehe..serius ni ...zaty perlukan pertolongan hampa semua ..


18 464 pengomen tegar !:

NadiRah said...

tulis tgn yer... YA!!!

Cik Domo said...

YA

Iffah Afeefah said...

buat dedua

cm word tu tulis la pape

y handwrting tulisla nme y dpt tu

amcm?

Cik Purple Pinkypuff said...

tak kisah la yg penting kad raya sampai.. tp cp jerit OUH YEAH!!! hehe.. sebab kesian kat zaty..:)

AMG said...

OUH YA!

Ramai tue yang join, penat pulak Zaty nak tulis nanti. Tapi kalau handwriting pun okay jugak, sebagai tanda penghargaan kepada semua yang sudi join. Itu pendapat AM jek. Hehe. :D

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@NadiRah

jom tlg zaty tulis..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cik Domo

hahah..ya!..;p

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Iffah Afeefah

zaty rsa nma tu zaty buat word kot..;P..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cik Purple Pinkypuff

heheh..tq sbb simpati ..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Cik Purple Pinkypuff

heheh..tq sbb simpati ..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@AMG

btol jgak ckp am tu kn ... i think so ..

[sutera kasih] said...

OUH YA hehe

H.J said...

ya..handwriting la..cun skit.haha.

*cun jugak walau tak join..ehe

AyiLarimA said...

Mira rasa beter zaty TULIS SENDIRI. Bila zaty tulis guna tulisan tangan sendiri, peminat akan lebih APPRECIATE kad raya tu. even tulisan buruk ke ape, tapi adliz zaty dah b'usaha, nampak k'sungguhan zaty nk bagi kad raya tu.

Ini p'dapat Mira je :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@[sutera kasih]

hek3....:p

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@H.J

jom lah join..;0..open lgi nie.. besok bru close..^.^

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@AyiLarimA

zaty rsa pun mcm tu lh ... kena mula tulis dh ni ..;)

Ezad Skytech said...

YA..tulis tangan lagi bermakna..hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY