Wednesday, August 24, 2011

Tolong Maafkan Daku !



hampa .... zaty nak mintak maaf terlebih dahulu kepada peserta yang dah join segmen kad raya tu ....zaty minx maaf sangat2 sebab hanya ada beberapa kad raya saja yang zaty sudah poskan tu ...yang selebihnya tak dpt nak diposkan .. means zaty tak poskan dah kad raya ni ...tapi zaty akan bawak nama yang sudah join n yang dah bagi detail dekat zaty tu ke giveaway zaty & wazir  sebagai hadiah saguhati , myb dlm 5 orang zaty akn pilih untuk hadiah saguhati ni .  selepas hari raya zaty akan umumkan pemenag untuk ga ni ... hope korang maafkan zaty ya ...kesulitan amat di kesali ....


take note ;- nama yang sudah bagi detail saja yang zaty akan bawa ke ga zaty yang lepas ok ..;)..sekali lagi zaty minx maaf dan selamat hari raya semua !..;)..zaty bukan nak menipu hampa yang join ni ... hope hampa paham na ...

5 464 pengomen tegar !:

Miss Nadya said...

hehe..nad okay jer..^^

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Miss Nadya

btol ni nad???... sori tau .... zaty tk da niat nk bhong kornag smua...;(

shiema sufian said...

shima pon oke je :D

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@shiema sufian

klau ok tk pa la..;)

Izafiza said...

it's okay ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY