Saturday, September 10, 2011

BEN ASHAARI ajak BLOGGER RAYA

Santai Bersama BEN ASHAARI

<picit laju2 kalau nak join !..;)>

abg ben tk bagi letak header dia .. tpi tetap nak letak jugak sebab dah terbiasa...:P.. boleh kan letak abg ben?..^.^


peace abg ben! ..kacang pes..:P.....jom tengok kisah zaty beraya tahun ni ..


raya first dah ada masalah .. kereta abah kena langgar masa nak park.. nasib bek kami 1 famly tak terbalik .. kurung hasam punya kereta myvi tu suka suki ja rives tak tengok belakang , tak kan tak dengar sensor kt kereta dia kot What The Fish lah !.. abah zaty siap bagi hon KAPAL takan tak dengar kot .. orang di sekeliling dekat shell tu dah pakat bagi tau yang dia dah nak langgar keta kami ... nasib baik tak kena dekat pintu .. kalau tak beraya dengan kereta cemei ..ggrhhh... just kena dekat tank minyak ja , kemek lak jugak ..adei.. tapi kereta myvi tu lah yang terok , berlopak jugak la bumper belakang dia... pengalaman first kena macam tu ...=..=... 

perasaan beraya sebagai blogger terahu sebab ramai yang wish selamat hari raya.!..:).pas tu dapat kad raya dari blogger2... best .. lama tak merasa kad raya dah sekarang ni ..maklum la semua dah serba moden ..tapi tahun ni dah dapat kad raya..^.^



6 464 pengomen tegar !:

NasZ said...

isk3..mcm mana dia reverse tak perasan kete blakang? teruk betul. terlebih makan lemang kot?

MOHD NASER.com

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@NasZ

tu lah .. bru ja msa car wash dh kena langgar ..=.=

Yumida said...

comel nyer tudung tu...ske tgk!

alololo...ciannya..nasib baik sume nya selamat...2 la kan..kena hati2 kt mn2 jer..

slmt hri ry zaty...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Yumida

tq dear..

tu lah ..nsb bek tk da kecderaan .. klau tk saman ...:P

slmat hari rya jugak..:)

Azzah said...

azzah datang,,raya semua orang nak cepat,jalan jem.syukur tak ada apa-apa

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Azzah

btol tu ..alhmdlh ..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY