Tuesday, September 6, 2011

Bontot Mantap / Satin Seksi ?



selamat pagi semua .!..
entry kali ni agak ada berbau lucah .. grrrhh!... berbelit lidah nak cakap harap paham lah noh..:P.. ni kes semalam punya cita la , saja dok tengok keyword yang orang dok seacrh dalam blog zaty ni  ternyata  ada 2 keyword lucah !.. sapa la punya keja ni .. dlm bulan posa pun dok search lagu ni .. @$@U%#%..ingat2 la sama , bulan posa ... pas bulan posa pun tak payah dok search lagu ni ! dalam blog zaty memang tak ada ENTRY LUCAH OK !.. harap maklum ..


tampaq dai mau ?..lori lelong tu dok tengok lama da ada orang seacrh ... heran ... dalma blog zaty memang tak da pasal lori lelong ..:D


kalau nak cari youtube dlm blog dekat sini

cara buat watermark dekat sini
youtube player di header di sini
gambar amanda di sini usya la puas2 ..:D

yang bontot seksi / satin seksi tak ado yo .. jangan coba2 nk search lagi ok .. haha.


12 464 pengomen tegar !:

EnciK AxixOu said...

pelek je mere yg mencari n3 lucah 2

Shuhaida Subri said...

Selamat hari raya.. Dtg dari blog jejaka terhangat ni.

Edy Ramanov said...

mak aii, ada gak yang cari benda camtu kat sini. hehehe. salam merdeka raya daripada edy

0nenanina Vanilla said...

tekejot bce tajuk entri..hihi.. pndai ea acah2 kite..

Miss Nadya said...

ari tu pon nad ada keyword bukan2..:(
lelaki melayu pegang ...ish..terok betol..

new entry :: Rabu tanpa kata ツ

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@EnciK AxixOu

tu la .... sila cri kot tu ...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Shuhaida Subri

slmat hari rya jgk !>.:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Edy Ramanov

ada.. tiap2 bln ada ja y pelik2...=..=

selamat hari merdeka !..;)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@0nenanina Vanilla

hek3...:D

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Miss Nadya

ayooo... terok btoi la depa ni ..

si cantik sally said...

hohoho lawak betol sape yg search macam tuh???hhahah

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@si cantik sally

taw xpa... @#^@$@^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY