Sunday, September 11, 2011

Izzaty Sengal



ingat malam ni nak review pasal 1 benda ni , tapi bila zaty cek nuff bahgian keyword macam2 hampa cari noh..tapi yang paling banyak search pasal cita dekat tb3 semalam tu lah drama oohhh haraammm.. pas tu boleh hampa kata zaty sengal .. grrhh.. cuba la search zaty cute ka, zaty nak kawin ngn anak raja ka janji seacrh hat bek2 dah lah .. ni search zaty sengal.. sentap dohh.!.T___________T



apasal lah hampa pi cari bontot seksi blog ??.. blog ada bontot ka ?..heran sih !.. eh2.. btoi ka jalil hamid buat open house??... macam mana zaty boleh tak tau ni ?

nak tengok sinopsis drama ohhh harammm sini ya

p/s :- jangan cari keyword yang merapu lagi ya ... cepuk kot ...=..=



5 464 pengomen tegar !:

Apit said...

haha serious kelakar ! tahpape ntah keywords dorang search . muehehe ;p

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Apit

taw tk pa apit...=..=

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hakhak..org mmg mcm2 depa dok cr..ntah apa2 aje..

siti kektus said...

ke, dia cari montot tuan blog sebenarnya. hehehe ;p

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@siti kektus

rsa mcm nk sula ja spa y cri mcm tu ..HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY