Tuesday, September 27, 2011

Jom Kenali Blog Saya



selepas 24 ary bulan ritu terus tak buat entry sampai kemarin sebab letih ... grhh.. tapi malam ni dah boleh baut entry ..sebab besok cuti !.. hooyyee !..;P

image

  • Beri latar belakang secara ringkas kenapa anda buat blog ?
blog zaty banyak berkisahkn lifestyle zaty, pastu ada la selit menyelit pasal info terkini , maklum lah masa tanam anggur tak da koja , so mula la cari info terkini n hot2 belaka .. tapi sekarang dah mula sibuk nak update pun dah tak sempat ..=..=..sekarang ni pun blog ni masih blog mengisahkan lifestyle zaty ..;)

  • Jelaskan kenapa anda nak para blogger/ pembaca singgah ke blog anda ?
nak suruh depa singgah sebab nak suruh baca lah , tak mau baca pun tak pa .. tak kisah , mana boleh paksa orang suruh baca jugak , betoi dak ?

  • Berikan 5 buah blog yang menarik yang mana anda pernah jumpa selama anda mengenali dunia internet ini .

sebab dengan jumpa blog ni lah , blog zaty mula di kenali oleh orang ramai , tq sebab buat segmen macam ni ..;)


ayat dia sempoi2 kot ..;D


banyak resepi!.. mama zaty taip2 hari buka blog ni ..grrhh... sampai gaduh2 nk rebut laptop ... HUHU


entry yang ringkas + padat !..tak panjang berjela macam entry zaty ..:P


banyak join ga n segmen blog ni ..suka...;P


  • Impian anda terhadap blog anda ?
impian ?..tak da la nak impi2kan yang tak mungkin di gapai , tapi tempat ni dah macam diari zaty , if dah tak ada hampa boleh la belek2 blog ni ..:)




11 464 pengomen tegar !:

NasZ said...

wah..blog saya pun ada. terkedu gak. saya cuma blogger picisan tapi jadi pilihan. thanx. terharu sungguh.

MOHD NASER.com

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@NasZ

hehehe...wc..:)..

aimie amalina said...

weewwiitttt
salam kenai sekaaali lagiii
heeeee

shasa_fiez said...

dtg dr segmen yg sama.. salam kenal mengenal... by the way nice blog ^^

c genk bah ne said...

genk singgah sini tau hehehe..

Semoga persinggahan genk ini dapat mengeratkan lagi hubungan antara blogger..

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.JOM KENALI BLOG SAYA PULA
2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
3. GAMBAR GRILFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL
4.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

Lia Lomi said...

teruskan impian ye. :)

Ary said...

Dari segmen yg sama..
singgah sini yer adik yg cumel...:)

*Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH
*Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

Saiazuan said...

salam kenalan

Miss Nadya said...

Nad nak says thanks kat zatty.dan nad dah wat entry untuk zatty..baca tau..

Bloglist Penghargaan Buat Anda ツ

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dgn tinkerbell datang dari segmen yang sama.

salam perkenalan! ^^,

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY