Tuesday, September 6, 2011

Makan Dan Makan Lagi



mood makan masih lagi berkurangan sebab zaty pun tak berapa nak sihat secara normal lagi ..;P.. bila badan tak sihat asyik nak makan yang berkuah saja , nak makan sup ekor mama kata demand sangat , orang nak bag dia makan sup ayam , dia nak makan sup ekor ... terlebih demand..:D..sup ekor memang peberet zaty lah pas tu dengan tomyam !.. sedaappp ooo... sehari tak makna nasi pun ok lagi , sebab tiap2 masa zaty akan hirup kuah tomyam pun dengan gaya orang kebulur macam kat somalia .. eh2 .. somalia ada tomyam x?.



jangan tanya pasai pa tomyam ni berbogel n sebab apa tak ada secibis sayuran pun , sebab zaty kompom tak kan makan sayur ... tapi zaty suka makan bunga kobis ... enaaakkk..^.^..pas tu pe kena ngn aiq milo pulak ! ffuuuhh !


amcam .. lapaq dak ?..jom zaty nak habiskan sisa2 tomyam ni lagi .. rugi tak habis kan ..^.^


p/s ;- selamat menjamu selera..^.^



2 464 pengomen tegar !:

aimie amalina said...

aiyaaaakkk
meleleh plak tgk..hee
cepat sembuh ye dea!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@aimie amalina

hehehe... tq dear..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY