Friday, September 16, 2011

NOTA TERAPUNG :- MOHON JASA BAIK KORANG



di pagi yang mulia bulan yang baik ni zaty nak minx tolang hampa yang nampak nota terapung ni jalan kan tugas menglike pic zaty jap boleh tak ?.. kalau boleh jom ikot step di bawah ..;)

step pertama 

klik fan page  SHASHA COLLECTION

lepas tu like pic zaty yang macam ni 


dah nampak gambar yang tak berapa nak comel sangat ni kan, so like ya .. KLIK SINI untuk like ..;)


terima kasih bagi yang sudi mengLIKE pic zaty ni ... hope berjaya lah .. kalau berjaya ni lah hadiah utk hari bahagia zaty di bulen SEPTEMBER ni ..:)



20 464 pengomen tegar !:

iqawangi said...

awk..sy da like pic dlm kontest shasha..harap awk dapat klik link ni...


http://says.my/iqaiqa/duit-raya-kotex dan

http://says.my/iqaiqa/era-fm-malay1

blh? tq :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@iqawangi

beres..:)

tq ya ..

si cantik sally said...

huhu..klik jgn x klik..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@si cantik sally

hehe.. jom klik ..:P

nadya said...

awk..jalan2 cnie dr blog jejaka terhangat until drop here..dan folowed awk..hope sudi singgah dan folowed kita jgk.. :)))

Zul Fattah said...

wahh.. gudluck yup..

AZLIYA COLLECTION said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana sudi melapangkan masa melayari AZLIYACOLLECTION.BLOGSPOT.COM

Apa itu SAUNA OZON INFRARED dan kebaikannya kepada anda

http://azliyacollection.blogspot.com/2011/09/sauna-ozon-infrared.html

Umie Artoqiemie said...

cute :)

Lady Diana @ Lat'z said...

sudah like juga

siti kektus said...

done dear. harap menang lah. hihi ;p

nurul nabila bt medan said...

nak tanye npe bile nabila bukak link picture tu dia kuar "This content is currently unavailable" ? huhu

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nurul nabila bt medan

zaty nk gtaw pun tk tau sngt .. tpi zaty bka ok ja..

Arol Mubin said...

Done. Arol sudah like! :)

Entri terbaru - PANAS : Nenek Tua Suka Main ***** ???

Arol Mubin said...

Done. Arol sudah like! Semoga berjaya yeah! :)

Entri terbaru - PANAS : Nenek Tua Suka Main ***** ???

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Arol Mubin

tq arol!!..;)

aimie amalina said...

hari bahagia?
weeeeee

Nizam Ijam said...

wah..men like2 :D

PinKy MoMMa said...

sayang..akak dah like ya :)
all da best tau..

syahirooAhmad said...

gudluck fren

ieyza afieyna said...

gudluck ye.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY