Saturday, September 10, 2011

Ohhh Haraammmm


kali ni nak review pasal cita #ohhh harammmm dekat tv3 tadi .. hampa tengok dak ?.. memang sempoi lah cita ni ..rugi sapa2 yang tak tengok tu .. lakonan sharifah amani ,aqasha,rita rudani jalil hamid dan hamidah wahab ..ala yang pukul 10 malam tu .. cerita ni mengisahkan aqasha baru balik dari menuntut ilmu agama , lepas tu apa yang orang buat even pegang tangan ,tengok muka ,n anak angkat tak boleh berpegangan tangan tu semua nya haram bagi dia .. di sebabkan dia ada kisah lampau sebab itu semua apa yang di buat oleh orang lain bagi nya nampak haram .. tapi part yang zaty suka part rita rudani nak mengorat dia... lawak kot .. tengok muka pun tak boleh itu zina nama nya... lagi 1 part masa dia ngn sharifah amani xcdent lawak sioott... .. nk cerita memang panjang ,kalau yang tak tengok tu mesti kata zaty ni merapu ..:P..kalu yang tengok tu mesti tau jalan cerita macam mana .. tapi cerita ni macam tergantung  ja .. not bad lah .. hiburan untuk sekeluarga..;)




p/s :- ada sapa2 tau dak tajuk lagi dalam cerita oh haram ni .. band indon .. tapi sapa yang nyanyi erk ?.. apa nama kumplan ni erk ?




16 464 pengomen tegar !:

cik violet said...

lawat kot rita tuhh..haha

Arol Mubin said...

Arol tengok! Tergelak-gelak dengan kakak. Anak Farhana (Rita) pun kelakar jugak, comel jek budak kecik tue. :D

Afiqa Dayana said...

best sangat citer nih !
saya pn sukee ! hihi x rugi tengok :)

azlin mrs'Hairil said...

ruginye akak terlepas tgk citer nie

ila said...

tgk cite nie gk.best.
x pasti la tjuk dye ape.
tp bnd st12 kn

misscha said...

ape ending dia ek? x sempat tgk smpi habis...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@cik violet

mmg lawak lah ... HAHA

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Arol Mubin


btoi tu .. akak farhana tu suak kcaw sngt... si anak dia tu cute gila !.. pandai ckp lak tu ..:D

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Afiqa Dayana

tau xpa... mula2 ingt tk mau layan cita ni .. tpi bla tgk gelak smpai terbhak2...:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@azlin mrs'Hairil

tu lah akk .. memg best...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ila

zaty rsa mcm tu jgak lah .. tpi tjuk tu tk smpat nk tgk msa ending.. laju sngt...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@misscha

ending dia mcm tergntung skit .. last skli dia tau yang laki ngn farhana tu adik farhana dri kg mai b'raya dgn kak dia..^.^

JIJI YU said...

larr gua layan bola la plak

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@JIJI YU

bnyak lugi oooo...:D

Dhia BellamiZam said...

kt kolej xde tv..so x bole tgk..isk3 :'(

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Dhia BellamiZam


alah ..sian nya .. tk pa2 ..stdy tu pnting..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY