Tuesday, September 20, 2011

Open House Lagi !

  


semalam dekat Mrsm Merbok ada open house , so lepas balik keja mama bagi tau zaty malam ni ada open house , ada satey lagi ... wah... dah memang kempunan nak makan satey , tapi tak da orang nak bawa pi belikan ...:(.. tapi semalam boleh makan satey free sampai tak ingat orang lain dah .. HAHA.. ada haku kesah ..:P..janji perot kenyang sudah ..^.^ ... sedap sangat2 kuah satey tu .. pandai orang tu buat .. 2 pinggan zaty bedal satey tu ..:P.. sangup beratur der sebab nak makan free.. hehe.. macam2 ada malam semalam , nasi beriani  nak makan nasi ni kena berani ..tak berani tak boleh makan..HAHA..tapi semalam dan snap gambar2 ni ja :-




 *sila abaikan gambar last *

nampak sedap kan .. fuuhhh... memang best la.. makan satey sampai lidi satey tercucuk dekat mulot lah sampai darah2 ..grrhhh... sakit tau ... tapi makan macam tak sakit ..:P 
 tetiba lapas GCB pulak .. haa..sudah .... kopak dah ...=..=
 
  


10 464 pengomen tegar !:

AyiLarimA said...

selagi ade hari raya, open house sentiasa memanggil..
biar perut comel ye dear..
:)

Nabila Huda said...

adehh. tetiba rasa lapar.

muhamad hanif said...

perghh lapo!


HAHAHAHA

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@AyiLarimA

tau xpa.. HEHE..

perot kena utamakan dlu ..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nabila Huda

jom mkn ..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@muhamad hanif

HAHAH

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..tgk blog sunah ada laksa penang..

sni lak ada satay..wat terliur jap!

mas saari said...

samalah ngan akak, start jumaat ni sampai isnin berderet open house!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

sdap2...:P..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari

umh zaty myb ni 24 buat open house jgk kot..;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY