Thursday, September 8, 2011

Rezeki Bulan Syawal Lagi



korang !.. zaty dah dapat kerja baru tau !.. best oooo... rasa macam nak pecah otak ooo..nak tau sebab apa nak pecah otak ?.. sebab keja ngn pejabat lawyer ..=..=.. sejak bila la zaty ambik course law ni pun tk tau la.. kalau loyar buruk ada r...:P..tapi apa2 pun semua tu pengalaman ..:).. mau tak mau kena belajar la.. tapi anak bos pun ada .. kira ok la tu ..:P.. boleh main2 mata sat kalau tak larat ... wah... niat dat tak baik tu ... HAHA..cik abe gua tengok pakai tak cakap 2 hari 2 malam la ...T________T..ni pun dia dah sentap sebab bagi tau ada anak bos sama ... ggrrhhh!..bakal bini mu pi keja bukan p nak cari jodoh lah !.. tolang la jangan buat perangai encik bf !..kang suruh tidoq asing2 baru tau ..*memang dok tidoq asaing pun..HAHA*...besok ada jamuan dekat opis .. so mesti nak snap2 kan2.. agak2 nak bawak kamera besaq gedabak ni tak ?. kang depa cakap ak ni nak mai keja ka nk mai snap .. haruuu.... pas ni mula la kurang update .. 


rindu kat zaty tak kalau zaty tak update ...:P



1 464 pengomen tegar !:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY