Friday, September 23, 2011

SEGMEN SEPT :- Jom Join Bloglist Izzaty Hedry !


TAMAT


sempena hari yang berbahagia utk zaty besok , zaty nak buat 1 segmen bloglist ,zaty akan pilih guna random ok ... segmen ni zaty buka tak lama tau , mula pukul 9.50 sampai pukul 12 tgh malam ni sahaja .. lepas tu zaty akan listkan mengikut turutan , and hampa boleh tengok link hampa berada yang di tempat keberapa , tepat pukul 1 zaty akan umumkan ok .. cara2 mudah saja ..

letak header yang dkt bawah ni dalam entry hampa 


*header lama ja ni ..:P*

lepas tu koment skit pasal blog zaty , berat or tak .. kalau tak mau koment pun tkpa .. zaty tak kisah pun .. HEHE.. saja nk bagi hampa buat entry tu tk kosong ..:P

terakhir :-

campakan link hampa dekat entry sini , bukan di sana ok .. kalau campak merata2 , tak di layan , harap maklum..:)


selamat menjoin kan diri anda ke segmen tergempar ni !>.:)







 

12 464 pengomen tegar !:

nurul nabila bt medan said...

join

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/09/segmen-sept-jom-join-bloglist-izzaty.html

Fatin Nabila ♥ said...

Sy orang first join kot .. hehe

http://fatin-95.blogspot.com/2011/09/segmen-sept-jom-join-bloglist-izzaty.html

ALVAS-87-CONTEST said...

join

http://alvas-87-contest.blogspot.com/2011/09/segmen-sept-jom-join-bloglist-izzaty.html

NasZ said...

join..hehe.

http://mohdnaser.blogspot.com/2011/09/segmen-sept-jom-join-bloglist-izzaty.html

Nani said...

nk join yer ^^

http://litelitecra2y.blogspot.com/2011/09/segmen-sept-jom-join-bloglist-izzaty.html

alfian said...

saya join

http://alfian-700.blogspot.com/2011/09/segmen-sept-jom-join-bloglist-izzaty.html

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/09/segmen-sept-jom-join-bloglist-izzaty.html

zieyra chomot said...

join :)

http://thinktalktune.blogspot.com/2011/09/segmen-sept-jom-join-bloglist-izzaty.html

sherotpetot said...

join

http://sherotpetot.blogspot.com/2011/09/segmen-sept-jom-join-bloglist-izzaty.html

Ibnu isa said...

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/09/segmen-sept-jom-join-bloglist-izzaty.html

Haziqah Iyka said...

ssya join :)
http://saiasukamakanbiskutoreo.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-join-bloglist-izzaty-hedry.ht

NUR AMINA said...

http://amyadria.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-izzaty-hedry.html

nak join jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY