Tuesday, September 6, 2011

SEGMEN SEPT :- UPDATE # Jom Teka Apa Ada Dalam Beg Ni ?


~TAMAT ~


malam ni ingat nak main teka teki lah ... very bored u no .. wah ... tetiba speking pulak .. malas nak taip panjang2 hampa try tengok dalam beg ni ada apa ?


senang ja .. just teka ja .. zaty bagi masa dalam 1 jam sahaja . mula pukul  9.20 tamat pukul 10.20... *sejam kah ni ?* .. bantai saja lah labu ..;P


hadiah dia tak menarik sangat kpt kalau hampa tengok .. zaty akan masukan nama pemenang dalam bloglist bulan september sempena hari kelahiran zaty ..;).. so hampa kena alert lah .. sebab zaty suka buat benda bukan2 mengejut .. tak penah rancang pun ..:P..

dalam segmen ni zaty pilih pemenang hanya 3 orang sahaja yang terpantas meneka dengan betul ..;)

sila teka dengan hanya 1 jawapan sahaja ok ... ;).. 2 /3 akan di tolak jawapan anda .. KEJAM KAN ?..:P

p/s :- jangan post koment banyak kali sangat .. zaty pakai koment moderation , so dah ada pemenang zaty akan post kan semua jawapan tu ok ..:)





8 464 pengomen tegar !:

nurul nabila bt medan said...

mercun/bunga api kot =)

Ezy Chiaki said...

pyh nk teka..
nmpk plastik je..
ekeke
brng2 wat kuih raye kot..
haha

NadiRah said...

x pham....huhuhu

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@NadiRah

nad teka ja dlm beg tu ada apa .. just bg tau dlm koment box zaty benda ya ada dlm beg tu ..^.^

mia :) said...

mercun?? hahaha..;)

CheQ PP JoY said...

bunga api kah? mercun? huuu

nanakimie said...

ada hadiah giveaway zaty dan wazir:)

mas said...

mercun kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY