Saturday, September 3, 2011

Tabah Menjalani Dugaan Di Bulan Syawal .


alahai .. rindu nya nak berblogging ni .... maklum lah cuti raya , so tak sempat nak menaip sebarang entry ..:p.. focus raya sungguh .. hehe..macam2 dugaan ada masa 1st raya sampai sekarang ni .... kemarin dapat berita yang anak menakan zaty masuk hospital sebab pitam .. myb tak cukup tido @ men bunga api banyak sangat ... hari ni pun ada dekat hospital lagi .. baru lepas scan .. so result tak tau lagi ... if tak kelaur hospital lagi , myb petang ni zaty and family akan  terbang ke hospital sutanah bahiyah la ..hope cepat sembuh la .. sebab depa nak balik kL ..  
kemarin zaty pulak tiba2 dapat sakit .. adoii ... rutin masa tak posa besa la bangun pagi , mandi  siap2 .. pastu nak makan la .. pagi marin makan ketupat pun dah raya ketupat tu lain , macam terlebih lemak kot... tak sampai berapa minit makan kepala dah rasa pusing semcam ja ... hayoooo..masa tu dok dalam keta nak pi kenduri arwah ... serius tak boleh nka duduk .. rasa macam nak baring ja ... balik rumah g badan dah rasa sakit2 .. nak tido baring pun tak boleh .. bangun pagi ni terpaksa tampal coolfrever dekai dai ... demam !... tak boleh nak p raya ...;(.. hampa doakan zaty n anak menakan zaty cepat sembuh ya ...;)



1 464 pengomen tegar !:

::Miss Hearty:: said...

semoga cepat sembuh yer dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY