Tuesday, September 20, 2011

Tiba - Tiba Rasa Bedebar



hati ni tak berapa nak ok sangat hari ni , sebab masih terpikirkan mimpi semalam , suka + shock + berdebar2 .. tiap2 jam mesti terlintas dalam kepala ni pasal mimpi semalam , bukan mimpi buruk , tapi mimpi yang indah .. seperti dunia ni aku yang punya ..:)


harap sangat mimpi tu menjadikan kenyataan , if kalau zaty mimpi bangun pagi mesti text en bf bagi tau pasal mimpi tu ..:).. tak sangka dapat respon yang baik .. syukran .. mudah2 ada jodoh kami berdua .. hati rasa macam aman ja bila en bf cakap sabar ya sayang ,.. sampai masa nanti kita bersatu ..:).. alhmdlh ..*tetiba touching pulak *.. 




buat entry sambil layan lagu ni tertiba ja  sok sek ... grrhh... 
doakan hubungan kami ni kekal ya ..:)


 amin ....


p/s :- zaty suka buat cerita tergantungkan ?.:P..


8 464 pengomen tegar !:

mas saari said...

moga mimpi itu jadi kenyataan!

C I K . F Y Z A said...

mimpi akad nikah ke awak?? shuwetttnya.. insya-Allah.. kalau ada rezeki tak ke mana ye :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari

amin ..;)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@C I K . F Y Z A

hek4.. lebih krang mcm tu lh ..:D

bella luna said...

semoga mimpi menjadi impian and kekal selamanya;)

NasZ said...

saya doakan awak dan dia bahagia k?

MOHD NASER.com

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@bella luna

amin ..tq dear..;)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@NasZ

tq bro !..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY