Thursday, September 29, 2011

Toturial Unfollow Blog


setelah lama menyepi dari buat toturial ni zaty nak buat lagi lah ..:P..kali ni nak bagi tau cara2 UNFOLLOW BLOG.. hampa jangan dok unfollow blog zaty sudah la...:P..kang nages tak berlagu kot..;D... nak unfollow senang saja , tak susah mana pun ..jom ikot step di bawah ni .:)


mula2 pi dekat blog y nak di UNFOLLOW kan tu .. pas tu klik FOLLOW untuk second time, dah selesai klik pastu tengok dekat bwah follow tu ada tulis OPTION klik di situ , n then klik SITE SETTING dah klik situ hampa akan nampak 1 page dalam page tu dekat sebelah kiri ada tulis STOP FOLLOWING THIS SITE klik ja situ and klik STOP.. siap sudah !..:).. mudah kan ?..

semoga berjaya ..:)





6 464 pengomen tegar !:

Zana said...

HEHE kak zaty nie buat toturial cmnie npe , nanti ada yang unfollow baru tau :P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Zana

hehe.. sja2...;P.. terima ngn seadanya ..:)

alinac lover said...

kih3.. harap2 xde yg unfollow yong..

zaty dok sp gak ke??area mana

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@alinac lover

tu lah .. hehe..yup .. zaty dok dlm mrsm merbok ..:)

Ezad Skytech said...

hee..siap bagi tutor nak unfollow ni...harap2 takde la yang unfollow...huhu~

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Ezad Skytech

tu la... tk pa nk unfollow tak pa .. klau tk suka boleh ja unfollow.. HEHEH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY