Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday :- Jom Join OCTOVE !




klik banner kalau nak join ..:)
p/s :- jom pollow me...^.^.. nak tebus angry bird dah ni ..rugi tak join ..^.^


Wordless Wednesday :- Nasi Goreng Kampung With Satey Ayam





8 464 pengomen tegar !:

NasZ said...

tak faham.

MOHD NASER.com

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@NasZ

join octove , boleh dpt point , mcm fb jugak ..;).. tpi versi malaysia punya ..

ZF said...

point tu untuk apa?

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@ZF

mcm mata ganjaran .. klau kita update status or buat apa2 skli pun akan dapt point .. n point tu kita boleh tebus ngn brg y di twarkan oleh octove..:)

Nizam Ijam said...

dah buat..tp xde masa nak main sangat :D

SyUhAdA said...

mcm bes jer..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Nizam Ijam

lyan jugak .. sbb octove da buat contest skrg ni...^.^

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@SyUhAdA

memang best ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY