Wednesday, October 12, 2011

AKU CUMA SEORANG BLOGGER



dah lama tak join segmen abg ben ni , terasa rindu lah pulak ... auwwmmm.. HAHA

Santai Bersama BEN ASHAARI

Berikan sebab kenapa rakan blogger patut masuk blog korang ? 

blog ni tak la ada kelebihan dekat mana2 pun , just blog ni sebagai tempat zaty lepaskn geram, suka duka, if kalau tak ada apa yang nak di ceritakan zaty tak update blog ni , mungkin dulu zaty aktif dalam blog, tapi sekarang ni zaty dah tak aktif macam dulu lagi , ..kalau yang rajin singgah dekat blog zaty mesty depa akan tau macam2 gaya penulisan yang ada dalam blog ni .. malu kalau di baca balik... hahah..


Apakah keistimewaan blog korang 

blog ni istimewa sebab pinky kot... HAHA.. tak ada istimewa dekat mana2 kot...blog zaty biasa saja , like a diary ..;)


beri 1  blog yang senantiasa memberi semangat pada korang untuk terus berblog

opkos la blog cik pinky ni sebab dialah yang banyak beri semangat untuk terus berblogging sampai sekarang ni ..:)..


notasayang :- #masukbakulangkatsendiri




5 464 pengomen tegar !:

Kancil 8349 said...

datang dari segmen yang sama...
kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

I am...izuan said...

hi nace blog!!!just followed ur blog....hope u can follow back my blog :)

http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

nurul nabila bt medan said...

hye akak !
nabila dtg dri segmen sama.

Areliff said...

Datang dari segmen ben ashaari :)..http://www.areliff.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

fieda said...

Singgah dari segmen yg sama...
Happy blogging:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY