Tuesday, October 11, 2011

~ BE Muncul Lagi Selepas Gua Merajok ~



sejak 2 menjak ni lama tak upade blog , tiba2 ary ni dapat BE lagi ! jom lah kita shopping2 dekat SOGO.. hamboi .. jom3... cer klik dekat tepi ngn bwah header zaty tu kalau nak tau lebih lanjut .. ehhehe.. terima kasih ya nuffnang.!


jumlah semua BE yang ada 3 .. alhamdullilah ..rezeki lagi ... en nuff ti bagi lagi BE ya ..;)
walau pun tak banyak money berjalan , tapi syukur lah dapat jugak Be dari tak dapat langsung ..:)




2 464 pengomen tegar !:

c genk bah ne said...

wah bestnya dapat BE


Hendak belajar Nombor dalam Bahasa Bisaya,terjah entri ini
NOMBOR DALAM BAHASA BISAYA

Miss Nadya said...

alhamdulillah..rezeki..:)

new entry :: Diam Tanpa Kata ツ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY