Saturday, October 29, 2011

Bontot Mantap Jugak Dicarinya



hari2 buka nuff sebab nak tengok kot2 ada BE bawu , tapi bahagian keyword kot yang selalu zaty buka , sebab suka tengok hampa dok search benda yang bukan2 ni .. HAHA.. kalau lah boleh tau sapa yang dok search benda hat loq laq ni , lagi syok ...=..= jum tengok keyword apa yang paling banyak depa cari ...


ni keyword yang berapa hari lepas tak tau .. tak ingat pulak ..:P..sapa la punya angkara search minah sangap blogspot kt blog zaty ni ... adoi laa... ni bukan blog lucah lah der...silap masuk tempat kot ni ...grrrhhhh


yang ni keyword hari ni punya .. not bad .. tapi ada jugak bontot mantap tu ... grrhhh...dulu penah buat kisah bontot mantap tu dekat sini tak sangkat orang ingat blog ni , blog lucah kot.. grrhhh... sila baca dulu baru nak search ok .. 


nak tengok sangat entry bontot mantap jom tengok sini ..=..=

nak tengok pasal pencuci hama resdung jom godek sini ..;)


p/s ;- tolong jangan search yang pelik3 lagi ok ... 






6 464 pengomen tegar !:

farah hanim said...

hehe
sapa la yg search cmtu
hohoh

Gen2Merah said...

wakakakakaka.. memang kelakar lah kan.. dorang ni search yang bukan2, last termasuk plak blog kita... kempunan tul orang tu kan,... ehehe

salam kunjung mengunjung.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@farah hanim

tk thu la.. heheh

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Gen2Merah
tau xpa gen2... hheheh

Faizi said...

visit me pliz...

http://decorating-a-home.blogspot.com/2011/10/choosing-home-decorating-fabric.html

Risik resepi said...

macam2 dorang nie..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY