Sunday, October 23, 2011

Hadiah Ini Milik Siapakah ?


ku pulang dari rumah dengan keadaan yang memenatkan badan ni , memang letih sangat2 sebab rasa nak demam ja .. adoii.. sakit2 badan ni .. hummmm..
bila samapai ja rumah ternampak 1 bungkusan dekat atas meja makan .. wah ... sapa yang punya dalam hatiku tertanya2... pi2 belek pi belek mai , nampaknya bungkusan tu khas untuku...^.^..sebab dah lama tak join ga or contest ni , lupa abes dah ..:P..

kiriman ni jauh datang nya .. dari port dickson ...nak tau apa isi dalam beg ni x?...



jom usya ..





wangi sungguh perfume ni ..ada lip bam lagi ..suka2...boleh pakai pi koja .. ehheh..
terima kasih dear sebab kirimkan dekat zaty ... tapi zaty tak tau link blog dia .. adoi .. macam na nk wish thank .. hope dear tengok lah entry ni bahawa barang ni dah sampai dengan jaya nya ..:P




8 464 pengomen tegar !:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

wah~ bestnyer.kamu mng ga ker? :)

NadiRah said...

wahhh..nakkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥

a'ah .. tpi zaty pun dh lupa bla zaty menang ..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@NadiRah

tk bleh2...HAHA

PinkUmmi said...

Alhamdullillah dah sampai ye Zaty...hope Zaty suke....

Elyzatul Nastaysah said...

nak!!bole tak?=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@PinkUmmi

amin .. tq akk!..;).. zaty suka perfume tu ...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Elyzatul Nastaysah

tk bleh la,...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY