Friday, October 14, 2011

Kenapa Unfollow?



kenapa malas nak buat entry ?. sebab non idea 
kenapa jarang BW ? . sebab tak ada masa 
Kenapa tak balas kunjungan selepas orang dok terpekit dekat kotak jerit sebelah tu ? . bukan fulltime blogger .



biasa lihat soalan yang sering di aju oleh blogger lain ?.. sebab apa blog kira kadang2 ada blogger UNFOLLOW?.. 

-sebab jarang upadate.*macam zaty*. 

-entry yang kurang memuaskan erti kata banyak ayat short form n ayat eeuww, dan sebgainya 

- entry yang tergantung jalan ceritanya .. *macam entry zaty, selalu buat separuh jalan past tu trus post ..:D*

- kaki kopis entry orang lain .. *tu bukan zaty , i hate copy paste ! *

- dalam entry banyak ayat yang tak sedap di dengar .

- blog terlalu berat , sukar orang lain nak jejak blog anda .. jom test blog hampa dekat sini 

tu lah salah 1 kenapa orang UNFOLLOW blog kita, ala macam blog zaty jugak la ... semalam zaty tengok ada 1189 follower, tapi pagi ni dah tinggal 1188 ... cun jugak nober ni .. tuan punya nober 1188 sila PM zaty dekat fb sebab malam ni zaty nak bagi header dekat dia ..;).

kalau nak tutorial unfollow jom tengok dalam entry ni 


   

9 464 pengomen tegar !:

mizzkechique said...

kecik ati gak bl ada yg unfollow, tp bl fkr blik, maybe ada silap kt blog kite..hehe

Zana said...

alaaa akak masih ramai lagii follower tuu . hehe dont worry . :))

I am...izuan said...

dun worry sorang pergi kita semua mari...

Rai said...

kalau dah sampai berbulan2 tak update saya pun unfollow..hehehe..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mizzkechique

hehe.. tk pa sis .. sbq je lah ..:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Zana

hehe.. rmai follwer tpi pnbca setia tk serapi follower y ada ... hoho..;D

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@I am...izuan

auuwww.. like your statment ..:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Rai

beres.!>. HAHAH..

Ezad Skytech said...

hee..biasa la tu...nanti ada je yang follow lagi..sy pun pernah kena macam tu..hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY