Monday, October 3, 2011

Selamat Pagi Cinta


selamat pagi semua ..;). dah lama tak buat entry ni , rasa rindu la pulak ..hehe.. mood nak buat entry pas raya ni banyak menjejaskan kesihatan blog ni .. terabai saja ... rasa nak buat entry baru buat , kalau dak pakai terabai la , macam tuan dia kot.. HEHE..
hampa bekpes apa pagi ni ?..tertiba ja nk taya ..:P..

zaty makan cokodok ja , sedap tu sebab lama dah tak makan tau 


dalam entry ni zaty ada perangat blogger pemes yang suka makan cokodok , ala... mesty hampa tau dah kan .? kalau tak tau jom review balik entry lepas ..

jom nak sambung makan lagi , kang habis nages tak berlagu kot ..:D


3 464 pengomen tegar !:

c genk bah ne said...

sedapnya...
lama dah tak makan...


MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!
2.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT
3.ANAK KAT LUAR,EMAK SHOPPING SAKAN

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

Miss Nadya said...

sedapnyer..:)
nyum nyum..

aimie amalina said...

dah lme x mkn cekodok asenye
nyum2 =]
dap2..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY