Friday, October 14, 2011

Terlajak Perahu Boleh Undur, Terlajak Kata MALU Dapat .

  



hari ni hari yang agak letih , sebab pening pikaq pasal cuti , adei.. orang pening pikaq pasal keja , zaty pening pikiaq pasal nak cuti ...;P.. pening doh nak cuti ary apa pun tak tau ...hummm.. besok kena pikiaq lagi pasal ni , sebab nak bagi kata putus dekat member ... tolong suggest jap hari apa yang patot zaty cuti..jom baca kisah di sebalik tajuk diatas ni ..:)


kemarin dulu ada la sorang minah ni , maki2 zaty dekat fb .. tpi dia tak mention sapa orang y di dok maki tu , mula2 zaty da tenampak status dia ni , buat dono ja sebab dah tak ada relation sebagai kawan , sebab mulut dia macam Long**** ,  tapi ,marin dulu dia da msg en BF zaty gtau yang zaty ni dok kutuk2 dia pasal FREE HAIR ,eh2 .. bila di tengokan balik status yang zaty buat tu xdak mention pun nama dia , tapi napa dia perasan sangat yang zaty kata dekat dia tu .. if kalau tak puas hati gtaw ja , menyesal jugak jadi kawan dia , tu lah sebab tak mau dengaq nasihat orang , p kawan jugak ..last sekali zaty jugak yang jadi mangsa dia ,tapi napa dia msg en BF gtau pasal ni , napa tk tanya zaty terus ,dok menyampai2 dekat orang lain pasai apa , suka la nak bagi zaty hangin .. bila zaty msg terus ke no dia ,tak balas la pulak .. myb termalu kot dengan ayat2 yang kurang ajar dia tu kot .. tu lah . orang tua2 ada kata terlajak perahu boleh undur , terlajak kata malu diri sendiri ja ..

so moral of the story tolong jangan perasan bila orang lain buat status yang buat hampa terasa , means bukan orang tu nak kata dekat hampa pun .. n tolong jangan maki orang tanpa soal selidik betoi2 dlu ... nanti malu diri sendiri saja , n last jangan jadi stalker FB , OCTOVE,TWITTER orang lain ..;) 




6 464 pengomen tegar !:

Mas Ayu said...

sabo jela ye zaty..

Eera Shera said...

oh yg pasal hari tu ek. tu la sape suruh perasan sangat. ade ke orang sebut nama die..ish3

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Mas Ayu

sbaq je lah ...:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Eera Shera

taw xpa syg ... malu lah klu mcm tu ..:D

fRaMe+LenSeS said...

serbu tak pakai helmet.. agagagagga

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@fRaMe LenSeS

tau xpa..HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY