Saturday, November 19, 2011

BE Berlegar - legar Lagi ~~



dah lama tak buat entry tapi ary ni buat entry sebab nk wish thank dekat nuff sebab bagi BE lagi , ada 3 BE yang dok belegar2 tu ... 




syukur sangat la nuff bgi BE sebab dah lama tak update ni .. entah2 ada y ingat ka tak lagu kt blog ni pun tak tau la...:)

thank again to nuff ..:) 

8 464 pengomen tegar !:

msredcheesecake said...

Waa... Tiga sekali.... Bestnya.. BE susah sgt nak singgah blog msred....hhee

RazFiRa said...

wahhh untungla ade BE.. saye xde pon.. huhuhu

Zarif Hazmi said...

best ler dpt BE.. ada tips x? haha..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@msredcheesecake

y digi 2 dah lma ... y bru asustek ngnn adidas tu ... zaty pun bru merasa nk dpt be ni ..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@RazFiRa

sbaq na .. rjin2 antaq tiket kt nuff..:P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Zarif Hazmi

tips?.. heheh... zaty rjin antq tiket dkt nuff .. smpai depa jemu ..:D.. tu y dpt be...:)

shiema sufian said...

wow, bestnye :)

.:hana radzi:. said...

aslkm..jemput join my 1st GA :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY