Wednesday, March 28, 2012

Help Me !


Hye semua!.. lama dah tak upadate ni .. rindu nk update , tapi tangan ngn idea ni malas pulak la nak mai ... heran jugak ... asal nak taip ja semua idea hilang ... ni pun tengah blur...

hampa semua .. kami nk mintak tolong hampa ni , hampa taw dak product apa2 y bley trunkn berat badan ni ... huhu... tengah dilema ni .. berat badan ni mendadak dh ni ... haru .. makan lalu sangat smpai tk bley nk control ...;(.. ..klau ada apa2 product gtaw eh ...


p/s:- idea hilang lagi ..=..=

4 464 pengomen tegar !:

mas saari said...

tak payah makan produk apa2 zaty, kena cuba diet seimbang je.. pastu kena rajin exercise! itu yang akak buat...heheheee

RazFiRa said...

pnggil idea anda! hehe

Ain Dzaya said...

dude! keeping blogging!

"Hadiah dari Allah.".

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@mas saari

berat dh mula trun sis !.. hoyeee..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY