Saturday, August 25, 2012

Jual Baru Tau !



Apasala tadi kereta kesayangan abah den tiba-II ja tak boleh nak start kt kedai makan .. grhhhhh .. baru pagi tadi pi survey kereta , tak kan dah meragam dah kot .. cari pasal namanya tu ...=..=

nasib bek la ada orang yang baik hati yang tolong kami tadi tu ada jumper bateri keta abah den ...



tapi...... elok nak masuk bawah posh kereta tiba-II ... mampus pulak dah !..adoiii ...ngn automatik revers balik r...#oh mai english!..tak pasal-II kena tolak kereta..kurang zat dalam perut ni.. kan sepasai kena beletiaq kereta ... abis aiq liuq ja beletiaq kat kereta ni... tiba-II xsat boleh la start balik ..=..=...


mood:- ada sapa nak beli x kereta ni , cat baru lagi ..=..=

0 464 pengomen tegar !:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY