Wednesday, August 15, 2012

Selamat Hari Raya !



Sudah berbulan - bulan lamanya tak menaip di diary maya ni , baru hari ni nk update . itu pun sebab dah nk raya lagi 2 3 ary lgi .. hek3.. nanti after raya ingat2 nk aktif blik dalam blogging ni .. nak cerdas2kn minda ni blik !

persiapan raya kali ni semua serba ringkas mcm tahun2 lepas jugak .. biar bersederhana sudah la ..:)..
korang mcm mna mesty gempak2 semua kan ..jnji korang happy sudah lah .. tp kena ingat sama jangan membazir ukeh ..^.^

seminggu sebelum nak raya ni zaty di landa demam y mengejut !.. ya tuhan ku .. lagi lagi 3 hari lagi nk raya batuk2 still xlega lagi .. nasib bek demam dh mula kebah and flu dah ok .. .korang doakan zaty cepat sembuh k... 

last sekali sebelum nak masuk tido zaty nak ucapakan SELAMAH HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua yang mengenali diri ini , ampun dan maaf di pinta dari hujung rambut hingga hujung kaki , kalau ada salah dan silap sepanjang zaty berblogging ni harap di ampun kan ..

SELAMAT HARI RAYA SEMUA !..:)

0 464 pengomen tegar !:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY