Thursday, September 6, 2012

Adam Hawa Punya Penangan



Hari ni macam terlewat ja bangun tidoq , sebab sejuk kot... haha.. tidoq pakai sweter pun dok kata sejuk g ..tak taw nak kata la ...uuppppss! lupa makan uabt lagi pagi ni ... hope ok-II ja kalau tak makan ... semalam ada sapa-II tengok cita #adamhawa x ?.. ala yang aaron aziz ngn nisa belakon tu ?..apa cita erk ,dah la semalam terMIS nak tengok cita tu .. 


tapi zaty nak g taw pasal lagu dalam cita #adamhawa ni ..muara hati  ct nurhaliza ft hafis af... fuh!.. best kot !..xcaya jom tengok kt bawah ni 




Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati kan tetap setia

Ku percaya kemana pun kau berjalan
Suara cinta menuntunmu kepadaku
Kerna bila cinta sudah bersemadi
Takkan terpisah hati

Korus:
Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali padamu

Hoo uuu..

Aku ada kerna kau ada
Dan cinta hatiku hanyalah untukmu

Jalanku tertuju padamu
Kemana pun kan pasti kembali

[Ulang Korus]

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk
Bersatu dalam hatimu
Hanya dirimu dan aku

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk (merasuk dalam hati)
Cinta..

siap lirik lagiku kasi ..so jom layan !..^.^

#macam pening ja entry kali ni ..errr...jom makan aiskream!

4 464 pengomen tegar !:

gadisBunga™ said...

tak penah sempat tgk lagi citer ni sebenarnya. sgt best ke? :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

owh skrg ni kita tngh marathon cite ni kt you tube. baru smpai episode 3. hopefully la ada sampai episode last sbb tak de astro kt rumah.

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@gadisBunga™

tersangat-II best !.. rugi taw klu xtgk..heheh

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@:: Riri-Fatieha ::~


zty xsmpat tgk episod 8 ... tgk scra marathon lgi best taw..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY