Wednesday, September 12, 2012

"Curi-Curi Suka" Giveaway!




dah ramai yang dok curi-II suka join ... aku jugak yang lambat ... eceh-II padahal dah nampak lama dah ...:P..
nak curi-II join jugak r... mana aci hampa ja yang dok curi-II ni ..:P...mana tau kot-II ni hadiah untuk besday for me in this month... *wish me luck ! *

abg eq zaty join ..err...sapa nak join just klik ja banner pinky tu ..:)


#siapakah pelawak kegemaran hampa ?.. 

4 464 pengomen tegar !:

Jaja Sutera said...

Salam... :)
Jaja dari segmen yang sama..Jaja dah follow awak,mai la follow Jaja balik.. ^_^
jemput join GIVEAWAY Jaja..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

jom join TEAM kami jugak..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/perasmian-group-blogger-team-blogger.html

FL blogh0use said...

was here =)

maszull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama done follow sini...;)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@maszull

kmsalm.. tq mama !..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY