Tuesday, September 4, 2012

Deman Tak Kebah ,How To Do ?



Fever ! Fever ! Fever ..arrrhhh!.. bila nak lega ni ... mai siang dia ok .. masuk dekat nak magrib ja mula badan ni panas tak tentu pasal .. pakai cool fever tk smpai 2 jam dah kering acaner tu ?.. dah tu flu apa lagi ambik kesempatan nak menyerang jagak la ... habis tersumbat sana sini lobang hidung ni ..



sebelum nak raya ritu pun dah 1 weeks demam .. demam ni tak kebah rasa nya .. ubat jangan dok kata apa arrr..semua dah abes telan .. ok nya kejap ja ..pas tu demam balik ... oooohhh tersiksa batin mak nokkk!.. sapa ada petua nak nak bagi cepat lega demam yang tak  kebah kebas  ni tak ?.. kalau ada share lah sikit ...sian kat diri kiteee ni taw... sharing is caring ..:P


mood:- sapa taw cara nak bagi demam cepat lega  ?..just lempaq koment hampa kat kotak koment kat bawah taw ..:)

3 464 pengomen tegar !:

Mira Adzlia said...

cube minum air 100+ yg da dbuang gasnya....

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@Mira Adzlia

ya ka?.. bley try jap g ... ni pun dh mula pnas blik...

RazFiRa said...

minum air banyak2 ea... get well soon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright@IZZATY HEDRY